Historie

Historie
Na een 3 jarige studie aan het ROC te Almelo ben ik, Marie-José Leushuis-Bos, in augustus 2003 begonnen met Schoonheidssalon Mariemé. Toen nog gevestigd in Hertme. Na 5 jaar maakte het succes het noodzakelijk om een groter onderkomen te zoeken en zijn we verhuist naar de Wensinkstraat in Borne. Ook daar bleek de ruimte uiteindelijk te klein om het groeiende aantal klanten te kunnen behandelen en hebben we de grote stap genomen om ons te vestigen op onze prachtlocatie aan de Oonksweg 24 te Borne. 
Sinds april 2019 beschikken wij op de nieuwe locatie over maar liefst drie behandelruimtes en ons paradepaardje de Hamamruimte. Ook hebben wij tegenwoordig de beschikking over een ruime ontvangstruimte wat gelegenheid bied om tijdens uw arrangement te genieten van een kopje koffie met een lunch of hapjes.

Het Team

De verhuizing naar de Wensinkstraat in 2008 maakte dat ons team na 2 jaar werd uitgebreid met medewerkster Eva Wolters-Echtermeijer. 
Onlangs hebben wij opnieuw ons team uitgebreid door een derde medewerkster, Chantal Tibbe, aan te trekken. 
Deze toppers zijn een perfecte aanvulling voor de salon en maakt dat wij samen een hecht en goed team vormen wat gespecialiseerd is in verschillende massagetechnieken en gezichts- en hamambehandelingen. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf en zullen de komende jaren ook leerlingen gaan opleiden.